Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Άρσεναλ-Τσέλσι---->http://www.fromsport.com/v-0/14/78/v-147931.html

  
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ!!!!
Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Σανιά, Κοσιελνί, Τζουρού, Κλισί, Γουίλσιρ, Νασρί, Σονγκ, Φάμπρεγας, Γουόλκοτ, Φαν Πέρσι. 

Τσέλσι (Κάρλο Αντσελότι): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Φερέιρα, Τέρι, Εσιέν, Λάμπαρντ, Μίκελ, Μαλουντά, Ντρογκμπά, Καλού. 

- Το αμέσως προηγούμενο ματς για την Άρσεναλ ήταν αυτό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», όπου η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ γνώρισε την ήττα (1-0) και έτσι, μετά την αναβολή της αναμέτρησης με τη Στόουκ, οι «κανονιέρηδες» αγωνίζονται σε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι.

- Δυσκολίες αντιμετωπίζουν εντός έδρας οι γηπεδούχοι, αφού στα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν ηττηθεί τρεις φορές και έχουν πετύχει… «τρίποντο» σε ισάριθμα ματς, με ένα γκολ διαφορά.

- Σεσκ Φάμπρεγας και Ρόμπιν Φαν Πέρσι αγωνίζονται για πρώτη φορά μαζί στο αρχικό σχήμα μετά τον περασμένο Αύγουστο!

- Με σύνθημα αντεπίθεσης θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του ''Emirates'' οι ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι, που προέρχονται από την ισοπαλία (1-1) με την Τότεναμ, έπειτα από την αναβολή του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

- Οι πέντε αγωνιστικές μακριά από τη νίκη είναι η αιτία για την οποία ο Κάρλο Αντσελότι παρουσιάζεται από τον αγγλικό Τύπο αρκετά κοντά στην πόρτα της εξόδου από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και ο ίδιος, θέλει να δείξει πως όλα τα αρνητικά αποτελέσματα ήταν μία κακή παρένθεση, με μεγάλη διάρκεια.

- Τονωτική «ένεση» για όλη την ομάδα αποτελεί η επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: