Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΓΚΕΡ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ 3 ΑΝΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ!!!!!
Το σχόλιο για την ομάδα του Ιταλού προπονητή είναι : ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Είναι γνωστό εδώ και καιρό οτί η Τσέλσι βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και αυτό το επιβεβαίωσε και με τη σημερινή της τραγική εμφάνιση.
Από την άλλη η Άρσεναλ έπαιζε σαν μία καλοκουρδισμένη μηχανή  αλλάζοντας εκπληκτικά τη μπάλα και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Νασρί , Γουόλκοτ και Φάμπρεγκας οι οποίοι εκμεταλεύτηκαν τα τραγικά λάθη της άμυνας της Τσέλσι με τον καλύτερο τρόπο. Κύριο στοιχείο του παιχνιδιού ήταν η δύναμη που έπαιζαν οι δύο ομάδες αλλά και η θέληση του διαιτητή της αναμέτρησης να παιχτεί ποδόσφαιρο μη δίνοντας αρκετά φάουλ (που εδώ στην Ελλάδα θα ήταν δεδομένα).
Πλέον η Τσέλσι είναι πολύ μακριά απο την κορυφή.
Αναλυτικά το φιλμ του αγώνα :
90+4' Τέλος της αναμέτρησης.

88' Αλλαγή για την Άρσεναλ. Στη θέση του Φάμπρεγκας ο Ροζίτσκι.

76' Σουτ του Κακουτά η μπάλα άουτ.

73’ Αλλαγή για την Άρσεναλ. Στη θέση του Γουόλκοτ ο Ντιαμπί.

68’ Τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ, η οποία βγήκε στην αντεπίθεση με τον Γουόλκοτ. Ο Άγγλος άλλαξε παιχνίδι για να βρει τον Νασρί. Στην πορεία της μπάλας παρενέβη ο Κακουτά, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να στρώσει την μπάλα καλύτερα στον Γάλλο. Ο Νασρί βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τσεχ αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει, καθώς το πλασέ του ήταν πολύ κακό.

68’ Κίτρινη κάρτα στον Φάμπρεγκας.

61’ Αλλαγή για την Τσέλσι. Στη θέση του Φερέιρα ο Μποσίνγκουα.

59' Κίτρινη κάρτα στον Λάμπαρντ.

58' ΓΚΟΛ 3-1 η Τσέλσι. Ο Ντρογκμπά, εκτελώντας φάουλ, γέμισε στην περιοχή από αριστερά και ο Ιβάνοβιτς με κεφαλιά μείωσε για τους "μπλε".

56’ Αλλαγή για την Τσέλσι. Στη θέση του Μαλουντά ο Κακουτά.

53' ΓΚΟΛ 3-0 η Άρσεναλ. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Φάμπρεγκας «έστρωσε» στον Γουόλκοτ, κι αυτός με ιδανικό πλασέ κατάφερε να νικήσει τον Τσεχ.

51’ ΓΚΟΛ 2-0 η Άρσεναλ. Ο Γουόλκοτ βγήκε στην αντεπίθεση, έστρωσε δίπλα του στον Φάμπρεγκας και ο Ισπανός με ιδανικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

46' Αλλαγή για την Τσέλσι. Στη θέση του Μίκελ ο Ραμίρεζ

46' Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

45'+1' Τέλος πρώτου μέρους.

44' ΓΚΟΛ 1-0 η Άρσεναλ. Ο Σονγκ με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην αντίθετη γωνία και άνοιξε το σκορ για τους «κανονιέρηδες».

42’ Τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ. Ο Νασρί «έπιασε» ένα εξαιρετικό σουτ, προσπαθώντας να «κρεμάσει» τον Τσεχ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας των «μπλε» απέκρουσε εντυπωσιακά διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.

40’ Ευκαιρία για την Άρσεναλ. Ο Γουόλκοτ μπήκε στην περιοχή από δεξιά, βρέθηκε απέναντι από τον Τσεχ, δεν μπόρεσε να γυρίσει την μπάλα και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων την έβγαλε κόρνερ.

39' Κίτρινη κάρτα στον Καλού.

33’ Κίτρινη κάρτα στον Φάμπρεγκας.

32΄ Καθόλου καλό ρυθμό δεν έχει το παιχνίδι. Είναι από τις περιπτώσεις που φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη.

29’ Κίτρινη κάρτα στον Άσλεϊ Κόουλ.

22' Πρώτο σουτ για την Άρσεναλ στο παιχνίδι από τον Νασρί, η μπάλα στην αγκαλιά του Τσεχ.

21’ Η ζώνη άμυνας των «μπλε» είναι πολύ «σφιχτή» με αποτέλεσμα οι «κανονιέρηδες», αν και έχουν την κατοχή της μπάλας, να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Τσεχ.

8’ Πολύ καλό διαγώνιο σουτ από τον Ντρογκμπά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φαμπιάνσκι.

5’ Παιχνίδι αναγνωριστικού χαρακτήρα σε αυτά τα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους όμως να είναι αυτοί που προσπαθούν να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Τσεχ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: