Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ!!!
Σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της SKODA Ξάνθης μετά τις εξαήμερες διακοπές των Χριστουγέννων. Οι Στιούαρτ και Σταθάκης, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενσωματώθηκαν στην υπόλοιπη ομάδα και το βάρος πλέον πέφτει στα θέματα των μεταγραφών και των αποδεσμεύσεων.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τις καθιερωμένες ευχές στους ποδοσφαιριστές είδε όλη την ομάδα να προπονείται χωρίς ελλείψεις. Ήδη ο Στρμπα και ο Έλινγκτον αποτελούν παρελθόν, ενώ και ο Λιαπάκης έμεινε ελεύθερος για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Άλλες δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πιθανόν θα αποτελέσουν παρελθόν είναι οι Μπόατενγκ και Μπεκαμέγκα. Ο Ολλανδός έχει πάρει προκαταβολικά τα χρήματα για τον πρώτο χρόνο συμβολαίου του και υπάρχουν δυσκολίες σε ό, τι αφορά την αποδέσμευση του, ενώ ο Καμερουνέζος μοιάζει αυτή τη στιγμή ξένο σώμα για την ομάδα.

Ο Κρις Κατόγκο έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Ζάμπια για το φιλικό με το Κουβέιτ που θα διεξαχθεί στο Κάιρο. Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι ξεπεράστηκε το πρόβλημα στις σχέσεις του ποδοσφαιριστή με την ομοσπονδία, η οποία τον απειλούσε με δια βίου αποκλεισμό, αφού την τελευταία φορά που κλήθηκε δηλώθηκε αδικαιολογήτως απών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: