Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : ΄΄ΟΛΑ ΚΑΛΑ , ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ''
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωσηαναφέρει:
"Η ΠΑΕ Ηλιούπολη αισθάνεται την ανάγκη, προκειμένου να διασφαλίσει την ηρεμία στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, να τοποθετηθεί, με αφορμή τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών, που είχαν σαν στόχο να το αποσυντονίσουν.
Σε αυτό το πλαίσιο, δηλώνει πως αποτελεί μια από τις υγιέστερες ΠΑΕ των ελληνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων, χωρίς να έχει κάποια εκκρεμότητα, οικονομική ή άλλου είδους προς τους ποδοσφαιριστές και προς τους λοιπούς συνεργάτες της, εξωτερικούς ή μη.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές της, πρώην και νυν, είναι πληρωμένοι στο ακέραιο και το γεγονός πως δεν έχει κατατεθεί σε βάρος της κάποια προσφυγή μέχρι σήμερα, αποτελεί την πιο πειστική απάντηση σε όσους επιχειρούν να τη διαβάλουν. Με αυτά τα δεδομένα, η ΠΑΕ Ηλιούπολη ξεκαθαρίζει προς αυτούς που θέλουν να μεταγράψουν τους ποδοσφαιριστές της σε άλλους συλλόγους, να αλλάξουν πλευρό και να τους αφήσουν να συγκεντρωθούν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Ολοκληρώνοντας, η ΠΑΕ Ηλιούπολη τονίζει πως είναι στη διάθεση οποιουδήποτε θελήσει να τη διαψεύσει και ξεκαθαρίζει πως σύσσωμο το ΔΣ της Εταιρείας, στέκεται και θα στέκεται στο πλευρό της για τη διασφάλιση των συμφερόντων της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: